om podcastskolan

altanenPodcasting lär vara det nya svarta. En egen radiokanal på nätet för vem som helst som vill göra sin röst hörd. Men hur går det till? Vad behövs för utrustning? Är det dyrt? Är det svårt?

Jag som gör podcastskolan.se heter Tomas Jennebo och har svaret på frågorna. Dessutom kunnandet, verktygen och erfarenheten efter att ha jobbat med direktsänd FM-radio i över 20 år och med podcasting sedan 2008. Förutom detta är jag sedan 2007 verksam vid Linnéuniversitet i Kalmar som adjunkt i medieproduktion, främst inriktad på radio.

Vill du veta mer om podcasting, ha ett besök eller få dina egna sändningar utvärderade? Tveka inte att höra av dig, jag kan vara precis den resurs du behöver.

____________________________________________________________________________________

Podcastskolan.se är en del av jenneboradio.se som produceras av Tomas Jennebo genom egna produktionsbolaget Stenskott Productions. Företaget innehar f-skattsedel och åtar sig uppdrag inom utbildning, journalistik och underhållning. Tomas är även en uppskattad föreläsare och moderator. Kontakt: tomas@jenneboradio.se